Julehilsen og Informasjon oppstart 2019.

Oppstart info 2019

 • Klubbhuset, Fiskarhallen og stadion åpner for aktiviteter fra og med torsdag 3 januar. Treningstidene fortsetter som tidlgere praktisert i 2018, og finnes i Treningsdagboka på hjemmesiden. Endringer  vil komme, og når sport har fått satt nytt oppsett vil det bli lagt inn i Treningsdagboka. Vi henstiller lagene til å samarbeide godt i forhold til bruken av Fiskarhallen inntil endelige tider er satt av klubben.Dersom det er brukbare forhold ønsker klubben at lagene trener ute.
  Alternativt kan vi også for de yngste laga også bruke gymsalen på borga som tidligere. Klubben har fått tildelt onsdager og torsdager kl 17.00-20.00. Utkvittering av nøkkel inn/retur skjer på klubbhuset i administrasjonen. Det samme gjelder bruken av Fiskarhallen utenom åpningstid, de som låner nøkkel må kvittere inn/retur.
  Mrk: Der skal alltid være voksne personer til stede når Fiskarhallen brukes utenom åpningstid.
   
 • Telenor Xtra Bergsøy AFO vil starte opp når skolen starter igjen, torsdag 3 januar. Dersom flere ønsker å melde seg på er det bare å ta kontakt. Der er link til påmelding på bergsoy.com, eller kontakt klubben.
 • Breddeakademiet har oppstart uke 2, dersom annen beskjed ikke kommer.
 • Elever fra Einedalen og Nerlandsøy barneskule som nå skal inn i ungdomsfotballen, vil bli plukket opp på skolen som tidligere. Opplysninger om hente tid vil bli formidlet fra klubben i løpet av uke 1. Vi ber de ansvarlige lagledere/trenere for de aktuelle lag om å ta kontakt med administrasjonen for å få kartlagt hvem og hvor mange spillere dette gjelder.
  Breddakademiet er åpent for alle våre spillere 5 dager i uken, men vi har 3 dager som er prioriterte: Informasjon om hvilke dager de forskjellige lagene skal prioritere vil komme når det er klart.

Ønsker å takke Alle de som stiller opp for klubben. De som er tillitsvalgte i styret, våre utvalg, alle trenere, lagledere, kioskpersonell/billettører, og supportere.

Sammen med alle foreldre og spillere er dere med og skaper et fint miljø som alle kan trives i,  både på trening, kamper, arrangementer og dugnader.
Takk til våre sponsorer og Herøy Kommune som er meget delaktige i utviklingen av klubben vår.

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR !

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift