Tommy Malins ny A-trener for Bergsøy Herrer

Bergsøy IL Fotball har ansatt Tommy Malins som ny hovedtrener for A-lag herrer. Engelske Malins kommer fra en stilling som spillerutvikler i Hødd og tiltrer stillingen i Bergsøy fra 1. januar 2019.

Leder i Sportslig Utvalg, Ronny Pål Kvalsvik sier valget falt på Malins basert på hans kompetanse og erfaring; -Vi har stor tillit til at Malins er den rette personen til å bidra med å utvikle vår unge og fremadstormende spillergruppe. I tillegg mener vi han har mye å bidra med inn mot våre ungdomsspillere og AFO. 

Tommy Malins ser frem til å ta fatt på jobben: -Bergsøy er en spennende klubb som har en lys fremtid. Med tanke på de gode fasilitetene og nivået på ungdomsavdelingen og A-stallen som er her, var det et enkelt valg å bli en del av klubben. Bergsøy har en talentfull og positiv spillergruppe, og målet mitt er å utvikle dette videre. Vi skal fremstå med en klar og tydelig filosofi og spillestil på banen. Jeg er også klar over at klubben har en stor tilhengerskare, en av mange grunner til at jeg valgte å komme til Bergsøy, og ser frem til utfordringen med å gi dem en underholdende og god fotball.

Daglig leder Tom Beddari er fornøgd med ansettelsen og ser positivt på fremtiden; -Vi har lagt bak oss et år med høy aktivitet og fine sportslige resultat både på senior og aldersbestemt nivå. Vi ønsker å fortsette den positive utviklingen i klubben, og med Malins ansatt er en viktig brikke på plass. Vi ser nå frem til vår første fulle sesong med den nyåpnede Fiskarhallen, som gir oss topp trengingsfasiliteter året rundt. Når vi i tillegg har mange motiverte og engasjerte spillere, trenere og frivillige i klubben, er det all grunn til å se lyst på fremtiden.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift